szechenyi-logo

                Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438     SZAKÜZLETEINK: Hajdúszoboszlón és Hévízen

                Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438     SZAKÜZLETEINK: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Vásárlóink véleménye

"Nem az első, és nem is az utolsó ilyen papucsom. Nem túl puha, nem túl kemény, kényelmes, rugalmas anyag. Sarkantyúm van, kizárólag ebben a papucsban nem fáj a talpam, mert egyenletesen oszlik el a súly, lépéskor nem kizárólag a sarkamra "nehezedek". A rendelés, a kiszállítás, az ügyfélszolgálattal való kommunikáció kifogástalan. Köszönöm! M. Katalin

2023. december 4.

(A vásárló a DUX weiss - szennyező és méreganyag mentes műanyag klumpa lábbelit választotta)

"A közelmúltban jártunk Hévízen és meglátogattuk az üzletet! Professzionális szakmai hozzáértés, segítség a problémám megoldására ez fogadott minket! Hálás vagyok mert a cipő amit vásároltunk MBT 3000 II minden elvárásomnak megfelel! Egy nap múlva a bokámról a duzzanat elmúlt, és a járásom is könnyebb lett! Nagyon jó döntés volt, még jövünk ide máskor is! Köszönet mindenért. Sz. Attila

(forrás: Facebook poszt bejegyzés. 2023. szeptember 22. 10:45)"

 

"Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékkel. Hosszú ideje ilyen márkájú és fazonú cipőket viselek, melyek nagyon kényelmesek számomra. Nagyon meg voltam elégedve az átlagon felüli udvarias és segítőkész kommunikációval és gyors szállítással különösen. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 

 Üdvözlettel:
Bajkó Ferencné Marika
2023. február 26."

(A vásárló a Waldlaufer dynamic gördülő talpú tépőzáras balerina Helli bőr fekete lábbelit választotta.)

"Nem nagyon szoktam webshopban cipőt vásárolni. Most azért tettem kivételt, mert a Waldlaufer cipők férjemnek is és nekem is nagyon beváltak. A webáruházról is csak jót tudok mondani. Nagyon gyorsan válaszoltak minden megkeresésemre. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a terméket is.

Üdvözlettel,
W. Zsuzsanna

2023. január 13."

(A vásárló a Waldlaufer dynamic gördülő talpú fűzős cipő Helgo bőr barna lábbelit választotta.)

"Nagyon elégedett vagyok a termékkel , az átlagon felüli udvarias és segítőkész kommunikációval és gyors szállítással különösen. Csak ajánlani tudom. Mária"

(A vásárló a Waldlaufer kényelmi tépőzáras balerina Kya nubuk világos bézs lábbelit választotta.)

 

"Ez a második termék, amit rendeltem. Kiváló minőség, nagyszerű kommunikáció, gyors szállítás. Mária"

(A vásárló Waldlaufer Ortho Tritt tépőzáras balerina H-Clara nubuk/sztreccs kék lábbelit választotta.)

„A webáruházzal tökéletesen elégedett vagyok, áttekinthető, a rendelés könnyen ment, a kommunikáció udvarias és gyors volt, a termék összegét az esti órákban egyenlítettem ki, és már a második nap délelőttjén meg is érkezett a termék, díjtalan kiszállítással, előzetes értesítéssel. Összességében minden tökéletes volt. További jó munkát! Üdvözlettel: Tné Zsuzsa"

(A vásárló a DUX navy - szennyező és méreganyag mentes műanyag klumpa lábbelit választotta.)

„Sajnos az időjárás még nem tette lehetővé, hogy kültéren "bevessem" az új cipőmet, de a lakásban nap mint nap felpróbálom????. Teljesen elégedett vagyok vele, mintha a lábomra öntötték volna. Nem csalódtam a márkában. Egyébként ebből a márkából nagyon sokat hordtam már, mert problémás lábam van és mind beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A megrendelés lebonyolításával különösen elégedett vagyok, igen rövid idő alatt érkezett meg a termék. Gratulálok Önöknek.
Munkájukhoz további sikereket kívánok. Üdvözlettel: Czné R. Katalin"
(A vásárló a Waldlaufer kényelmi fűzős cipő H-Amiata nubuk ciklámen lábbelit választotta.)

„Nagyon kényelmes a papucs és végre puha a sarkamnak, így az egész napos műtőben állás is elviselhetőbb lett. A kommunikációval és a segítőkészséggel is meg voltam elégedve! Köszönöm: Katalin”

(A vásárló a DUX Premium Schwarz - unisex klumpa papucs és a DUX Premium navy - unisex klumpa papucs lábbeliket választotta.)

 

„A vásárláskor mindennel meg voltam elégedve. A termék kiválasztásához szakmai segítséget nyújtottak. A szállítás gyorsan rendben zajlott. A vásárolt cipő a kedvencem lett. Visszatérek Önökhöz legközelebb is. Ajánlom másoknak is ezt a boltot.
Üdvözlettel Anikó „

(A vásárló a Berkemann tépőzáras cipő Talia bőr/sztreccs sötétszürke lábbelit választotta.)

„Maximálisan elégedett vagyok! Júlia”

(A vásárló a Mobils by Mephisto fűzős cipzáras magastalpú félcipő Precilia nubuk fehér ezüst lábbeli választotta.)

„Kedves Lépéspont Szaküzlet!

A termékkel nagyon meg vagyok elégedve. A webáruházuk kiszolgálása, a kommunikációja nagyon pozitív volt, az ígért a szállítási határidőre megtörtént a kiszolgálás. Ajánlottam Önöket az ismeretségi körömben.

Üdvözlettel: Katalin”

(A vásárló a Berkemann klumpa Jada bőr fehér lábbelit választotta.)

"Teljesen elégedett voltam a honlapjukkal, az ügyintézéssel. Gyorsan megkaptam a cipőt, kényelmes, szeretem. Üdvözlettel: Tné Marika"

(A vásárló a Waldlaufer dynamic fűzős cipő Helli bőr sötétbarna lábbelit választotta.)

"Maximálisan elégedett voltam a termékkel, illetve idős rokonom volt az. Klára"

(A vásárló a Berkemann tépőzáras cipő Talia bőr/sztreccs bronz lábbelit választotta.)

"A rendelt cipőt nordic waking-ozáshoz használom. Kiváló és kényelmes.  a Lépéspont Szaküzlettel is teljes mértékben elégedett vagyok. R. Péterné

(A vásárló a Berkemann lyukacsos tépőzáras cipő Larena bőr piros lábbelit választotta.)