szechenyi-logo

Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Vásárlóink véleménye

„Nagyon kényelmes a papucs és végre puha a sarkamnak, így az egész napos műtőben állás is elviselhetőbb lett. A kommunikációval és a segítőkészséggel is meg voltam elégedve! Köszönöm: Katalin”

(A vásárló a DUX Premium Schwarz - unisex klumpa papucs és a DUX Premium navy - unisex klumpa papucs lábbeliket választotta.)

 

„A vásárláskor mindennel meg voltam elégedve. A termék kiválasztásához szakmai segítséget nyújtottak. A szállítás gyorsan rendben zajlott. A vásárolt cipő a kedvencem lett. Visszatérek Önökhöz legközelebb is. Ajánlom másoknak is ezt a boltot.
Üdvözlettel Anikó „

(A vásárló a Berkemann tépőzáras cipő Talia bőr/sztreccs sötétszürke lábbelit választotta.)

„Maximálisan elégedett vagyok! Júlia”

(A vásárló a Mobils by Mephisto fűzős cipzáras magastalpú félcipő Precilia nubuk fehér ezüst lábbeli választotta.)

„Kedves Lépéspont Szaküzlet!

A termékkel nagyon meg vagyok elégedve. A webáruházuk kiszolgálása, a kommunikációja nagyon pozitív volt, az ígért a szállítási határidőre megtörtént a kiszolgálás. Ajánlottam Önöket az ismeretségi körömben.

Üdvözlettel: Katalin”

(A vásárló a Berkemann klumpa Jada bőr fehér lábbelit választotta.)

"Teljesen elégedett voltam a honlapjukkal, az ügyintézéssel. Gyorsan megkaptam a cipőt, kényelmes, szeretem. Üdvözlettel: Tné Marika"

(A vásárló a Waldlaufer dynamic fűzős cipő Helli bőr sötétbarna lábbelit választotta.)

"Maximálisan elégedett voltam a termékkel, illetve idős rokonom volt az. Klára"

(A vásárló a Berkemann tépőzáras cipő Talia bőr/sztreccs bronz lábbelit választotta.)

"A rendelt cipőt nordic waking-ozáshoz használom. Kiváló és kényelmes.  a Lépéspont Szaküzlettel is teljes mértékben elégedett vagyok. R. Péterné

(A vásárló a Berkemann lyukacsos tépőzáras cipő Larena bőr piros lábbelit választotta.)