szechenyi-logo

Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Jó tudni

Vásárlás menete

 

Hogyan vásárolj a Lépéspont Online webáruházban:

 1. Böngéssz a termékeink között.

 2. Kattints a felső sorban lévő „Márkáink”-ra. Válaszd ki a kívánt márkát (esetleg ezen belül is az almárkát). Megjelennek a termékek. Baloldalon tudsz a „Szűrés” gombra kattintani, ahol különböző paraméterek alapján lehetőséged van a kínálatból szűrni a termékek között.

 3. A kereső gomb (nagyító) használata: webáruházunkban elsősorban az általunk használt „szókincs” alapján tudsz keresni. Például: sokan mondják azt, hogy „edzőcipő”. Nálunk ezt úgy találod, hogy „sportcipő”. Ha olyan szóra vagy méretre keresel, ami rövid (például „37”), vagy túl nagy a találat (például „női”), akkor használd a felugró „Részletes keresés”-t és itt szűkítheted a keresési feltételeket.

 4. A "Kosárba" gombbal, add a kosárhoz a termék(ek)et, ami(ke)t szeretnél megvásárolni.

 5. Lehetőséged van a terméket a „Kedvencekhez” tenni a megjelenő "" ikon megnyomásával, amihez be kell jelentkezned, hogy elmentse a rendszer. Ha még nincs fiókod érdemes létrehoznod egyet, hogy később egyszerűbben, gyorsabban tudj vásárolni.

 6. Kattints a "Tovább a kosárhoz" gombra vagy a kezdőoldalon a „Kosár” feliratra.  

 7. A Kosár oldalon add meg az adataidat, vagy ha már be vagy jelentkezve a rendszer automatikusan kitölti azokat.

 8. Itt tudsz még módosítani a rendelt mennyiségeken, termékeken. Ezután csak a „Fizetési mód”-ot kell kiválasztanod, a szállítási mód nálunk minden esetben „Futárral”, kivétel a személyes átvétel esetén.

 9. Mielőtt leadnád a rendelést, még tegyél egy pipát az ÁSzF és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadására irányuló   kis négyzetbe.

 10. Ezután kattints a „Megrendel” gombra és kész is vagy. A megadott e-mail címedre azonnal érkezik egy automatikus rendelés visszaigazolás.

Köszönjük a vásárlásod!

Várunk vissza újra nagy szeretettel és szakmailag hozzáértő kollégáink segítségével!

 


 

Nálunk az alábbi fizetési módok és szállítási költségek közül tud választani:

    1. Utánvétel

Ezen opció választása esetén a szállítási költség: 2500 Ft (alap szállítási díj: 2000 Ft + 500 Ft utánvét összegének kezelési költsége)

60 000 Ft feletti vásárlás esetén viszont INGYENES a szállítás!

A futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tud fizetni.

    2. Előre utalás

Ezen opció választása esetén a szállítási költség: 2000 Ft

60 000 Ft feletti vásárlás esetén viszont INGYENES a szállítás!

Átutalással a következő bankszámlára:

Bank: OTP Bank

Bankszámlaszám: 11732002-20391517-00000000

Kedvezményezett: Maszáj-Sprint Kft.

Tárgy/Közlemény: a rendelés száma és a megrendelő személy neve

    3. Személyes átvétel esetén

Szaküzleteinkben készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával (Allianz, Prémium, Generali, MKB, OTP, Patika, Új Pillér, Tempo, Vasutas, Vitamin) is tud fizetni.

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy lehetőségük van egészségpénztári számlát kérni. Ebben az esetben viszont csak utánvétellel (készpénzzel vagy bankkártyával) illetve előre utalással tudnak fizetni. Egészségpénztári kártyát csak a szaküzleteinkben történő vásárlás során van mód lehúzni.

Kérjük, hogy a rendelés leadása előtt a megjegyzés rovatban adja meg, hogy

 1. melyik egészségpénztárhoz tartozik,
 2. a kártyán szereplő nevét, illetve
 3. a tagi azonosításhoz szükséges tagkódot vagy az egészségpénztári kártya utolsó 6 számát.

Ebben az esetben a számlát majd Önnek kell benyújtani az egészségpénztár felé, amit a lábbelivel együtt küldünk el majd Önnek.

 

Valamint tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. július 1-től érvényes ÁFA törvény értelmében cég/vállalkozás nevére vagy egyéni vállalkozó esetében áfás számla kiállításához adószám (nem azonos az adóazonosító jellel) is szükséges. Ennek hiányában nem tudunk áfás számlát kiállítani elszámolásra.

 


Az áraink forintban értendők és tartalmazzák az áfa értékét! Az Árváltozás jogát fenntartjuk!