szechenyi-logo

                Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438     SZAKÜZLETEINK: Hajdúszoboszlón és Hévízen

                Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438     SZAKÜZLETEINK: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Jó tudni

Vásárlás menete

 

Hogyan vásárolj a Lépéspont Online webáruházban:

 1. Böngéssz a termékeink között.

 2. Kattints a felső sorban lévő „Márkáink”-ra. Válaszd ki a kívánt márkát (esetleg ezen belül is az almárkát). Megjelennek a termékek. Baloldalon tudsz a „Szűrés” gombra kattintani, ahol különböző paraméterek alapján lehetőséged van a kínálatból szűrni a termékek között.

 3. A kereső gomb (nagyító) használata: webáruházunkban elsősorban az általunk használt „szókincs” alapján tudsz keresni. Például: sokan mondják azt, hogy „edzőcipő”. Nálunk ezt úgy találod, hogy „sportcipő”. Ha olyan szóra vagy méretre keresel, ami rövid (például „37”), vagy túl nagy a találat (például „női”), akkor használd a felugró „Részletes keresés”-t és itt szűkítheted a keresési feltételeket.

 4. A "Kosárba" gombbal, add a kosárhoz a termék(ek)et, ami(ke)t szeretnél megvásárolni.

 5. Lehetőséged van a terméket a „Kedvencekhez” tenni a megjelenő "" ikon megnyomásával, amihez be kell jelentkezned, hogy elmentse a rendszer. Ha még nincs fiókod érdemes létrehoznod egyet, hogy később egyszerűbben, gyorsabban tudj vásárolni.

 6. Kattints a "Tovább a kosárhoz" gombra vagy a kezdőoldalon a „Kosár” feliratra.  

 7. A Kosár oldalon add meg az adataidat, vagy ha már be vagy jelentkezve a rendszer automatikusan kitölti azokat.

 8. Itt tudsz még módosítani a rendelt mennyiségeken, termékeken. Ezután csak a „Fizetési mód”-ot kell kiválasztanod, a szállítási mód nálunk minden esetben „GLS Futárszolgálat”, kivétel a személyes átvétel esetén.

 9. Mielőtt leadnád a rendelést, még tegyél egy pipát az ÁSzF és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadására irányuló □ kis négyzetbe.

 10. Ezután kattints a „Megrendel” gombra és kész is vagy. A megadott e-mail címedre azonnal érkezik egy automatikus rendelés visszaigazolás.

Köszönjük a vásárlásod!

Várunk vissza újra nagy szeretettel és szakmailag hozzáértő kollégáink segítségével!

 


 

Nálunk az alábbi fizetési módok és szállítási költségek közül tud választani:

    1. Utánvétel

Ezen opció választása esetén a szállítási költség: 2500 Ft

60 000 Ft feletti vásárlás esetén viszont INGYENES a szállítás!

A futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tud fizetni.

    2. Előre utalás

Ezen opció választása esetén a szállítási költség: 1500 Ft

60 000 Ft feletti vásárlás esetén viszont INGYENES a szállítás!

Átutalással a következő bankszámlára:

Bank: OTP Bank

Bankszámlaszám: 11732002-20391517-00000000

Kedvezményezett: Maszáj-Sprint Kft.

Tárgy/Közlemény: a rendelés száma

    3. Személyes átvétel esetén

Szaküzleteinkben készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával (Allianz, Prémium, Generali, MKB, OTP, Patika, Új Pillér, Tempo, Vasutas, Vitamin) is tud fizetni.

Amennyiben Magyarországon kívülre rendelne - mivel ez esetben a szállítási költség - és idő országonként eltérő - a rendelés leadása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen: lepespont03@gmail.com

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy lehetőségük van egészségpénztári számlát kérni. Ebben az esetben viszont csak utánvétellel (készpénzzel vagy bankkártyával) illetve előre utalással tudnak fizetni. Egészségpénztári kártyát csak a szaküzleteinkben történő vásárlás során van mód lehúzni.

Kérjük, hogy a rendelés leadása előtt a megjegyzés rovatban adja meg, hogy

 1. melyik egészségpénztárhoz tartozik,
 2. a kártyán szereplő nevét, illetve
 3. a tagi azonosításhoz szükséges tagkódot vagy az egészségpénztári kártya utolsó 6 számát.

Ebben az esetben a számlát majd Önnek kell benyújtani az egészségpénztár felé, amit a lábbelivel együtt küldünk el majd Önnek.

 

Valamint tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. július 1-től érvényes ÁFA törvény értelmében cég/vállalkozás nevére vagy egyéni vállalkozó esetében áfás számla kiállításához adószám (nem azonos az adóazonosító jellel) is szükséges. Ennek hiányában nem tudunk áfás számlát kiállítani elszámolásra. Továbbá felhívjuk a figyelmüket, hogy céges/egyéni vállalkozó számla esetén - amennyiben előre utalás a választott fizetési mód - kizárólag a cég/egyéni vállalkozó számlájáról történhet meg az átutalás. Céges/egyéni vállalkozó számla kiállítása magánszemély bankszámlájáról történő előre utalás esetén nem lehetséges!

 


Az áraink forintban értendők és tartalmazzák az áfa értékét! Az Árváltozás jogát fenntartjuk!