szechenyi-logo

Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Ortho Tritt lábbelik

Ortho Tritt - Mintha rád öntötték volna

 

ÉRZÉKENY LÁBAKNAK

Különösen az érzékeny, duzzadásra hajlamos vagy a különböző elváltozásoktól, mint a bütykösödés, szenvedő lábaknak adaptív cipőkre van szüksége. OrthoTritt-modellek felső részének anyaga elasztikus, így kényelmet nyújt minden láb egyedi formájának.

 

 

Nagy figyelmet fordítva a részletekre, a Waldläufer olyan cipőt fejlesztett ki az Orthotritt szegmensben, amely különleges rugalmasságának köszönhetően minden lábhoz tökéletesen idomul, ezzel a minden napok maximális kényelmét biztosítva.    Különleges tulajdonsága: az Orthotritt H-tól M-ig elérhető kényelmi szélességben kapható és talp szerkezete biztosítja a lábak kényelmét. Mindezt trendi és modern külsőben, más tipikus komfort cipőkkel ellentétben.

SPECIÁLIS BÉLÉS

Kiváló minőségű antibakteriális és nedvességet elnyelő belső bélés gondoskodik lábai kényelméről és egészségéről.

ELASZTIKUS FELSŐRÉSZ

Rugalmas és alkalmazkodó felsőrész olyan anyagokból készül, mint velúr és egyéb textil, amelyek biztosítják a cipők puhaságát.

LÁGY PÁRNÁZÁS

Az Orthotritt cipők különösen jó párnázata megakadályozza a további terhelést a kényelmetlen, fájdalmas területeken ezzel a mindennapok optimális kényelmét nyújtva.

Tovább