Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Ügyfélszolgálat, rendelés: +36 70 977 2438 |  INGYENES szállítás 16 500 Ft-tól előre utalás esetén vagy 60 000 Ft feletti rendelés esetén!

Waldläufer®

A Waldläufer cipőmárka 50 éve a minőségi, megbízható kényelmi cipőt jelenti.

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 4 bőségben (G,H,K,M), közel 400 modellt gyártanak, évről évre bővülő anyag és színválasztékkal. 


Minden modell kivehető talpbetéttel készül, így saját ortopédiailag kialakított talpbetéttel is használhatóak a termékek. Ez higiéniai okokból nemcsak praktikus, de egészségügyi okokból sokszor nélkülözhetetlen. A talpbetétek aktív szén hozzáadásával készülnek, amely semlegesíti a  gombákat és baktériumokat. Sarokgyulladás, lúdtalp, kalapácsujj, ízületi gyulladás, derékfájdalom. Csak néhány példa, hogy a Waldläufer márka lábbelijeinek viselése milyen esetekben okozhat könnyebbséget.

Kategorizálva többek között papucs, szandál, klumpa, balerina, szandálcipő, félcipő, cipő, bokacsizma, csizma találhatóak meg a Waldläufer márka termék kínálatában.

 

Mi a Waldläufer márkán belül 4 altípust különböztetünk meg:

  • pro activ (kényelmi)
  • dynamic (stabil gördülőtalp)
  • GOnamic (stabil gördülőtalp)
  • OrthoTritt (kényelmi lábbeli érzékeny lábfejre)


A PROAKTÍV talpbetéttel készült termékeknél a masszás párnák lágyan stimulálják a reflexzónákat, amely serkenti a vérkeringést, jótékonyan hatva ezzel a szervezet energia ellátására.

Az esetek túlnyomó részében a lábon keletkezett gyulladás (majd fájdalmas deformáció) leggyakoribb kiváltó oka az egészségtelen lábbelik okozta káros nyomásterhelés, aminek következtében a láb egyes részeire az átlagosnál jóval nagyobb terhelés jut. A DYNAMIC modellek gördülő talpa egészségügyileg megfelelő súlyeloszlást biztosít a talp felületén, ezáltal tehermentesíti a csípő-, derék-, térdízületeket. Ezen gördülő technika révén lehetséges, hogy a sarokcsont kevésbé terhelődik.

 

A GOnamic. A legújabb gördülő talp. A gördülő talp a beépített lábközép alátámasztás révén, még nagyobb kényelmet és extra tehermentesítést jelent a térdnek és a gerincnek.
Elősegíti a helyes testtartást és kíméli az ízületeket a hatékonyabb gördülő mozgás segítségével.
Az első osztályú, puha bőr alapanyagok és a párnázott talpbetét növelik a kényelmét, mely igény esetén kivehető és a saját talpbetéttel helyettesíthető.

Az ORHTOTRITT modellek rugalmas felsőrésszel készülnek, melyek teljes mértékben alkalmazkodnak a lábhoz. Ezeket a lábbeliket kimondottan érzékeny és eldeformált lábra fejlesztették ki annak érdekében, hogy enyhítse a fájdalmakat az olyan kritikus nyomáspontokon, mint pl. a bütyök, tyúkszem. Ezen lábbelik kivételes tulajdonsága, hogy extra rugalmas, kipárnázott bőrből készül.

  

Tovább